Reservaties op 0495 72 76 23

urrucha logo

Urrucha Aanbod

Thaise traditionele massage

Bij Thaise Massage wordt het hele lichaam behandeld, behalve de erogene zones. De methode wordt ook wel eens Thaise Yoga Massage genoemd. Alle spieren en gewrichten worden versoepeld en losgemaakt. Urrucha gebruikt handen, voeten, knieen, en benen om uw lichaam in een aantal yoga-achtige posities te brengen. Bij deze massages draagt u een lichte, comfortabele, bij voorkeur katoenen kledij. U kan deze bij ons kostenloos lenen.

60 Minuten: 65 €

90 Minuten: 85 €

120 Minuten: 120 €

Thaise oliemassage

Bij deze behandeling wordt uw hele lichaam, behalve de erogene zones, gemasseerd met olie. U kan kiezen voor een aromatische of een reukloze olie. Hierbij wordt vooral aandacht besteed aan de acupunctuurpunten. Deze behandeling gaat dieper dan de typische westerse massages. Deze behandeling is vooral gericht op onstpanning. Zwaar gespannen spieren worden behandeld met cupping massage. Cups zijn glazen stolpjes waaruit wat lucht wordt gepompt zodat de huid bol komt te staan en de bloeddoorstroming wordt bevorderd. Bij sessies van 70 of 90 minuten wordt de olietherapie aangevuld met het gebruik van warme vulkanische stenen (Hotstone Massage). Vooral in de winter is deze behandeling zeer aangenaam. De warmte van de stenen helpt extra om harde spieren te ontspannen.

60 Minuten: 65 €

90 Minuten: 85 € (met HotStone: 95)

120 Minuten: 120 € (met HotStone: 135)

Voetreflexologie

Voetreflexologie bevordert en herstelt het doorstromen van energie in het lichaam. Deze energie is essentieel voor de gezondheid. Reflexologie is geen geneeswijze maar bevordert het zelf-herstellend vermogen van ons lichaam.Elk orgaan heeft een reflexzone in onze voeten. Zo kunnen bij voetreflexologie alle organen gestimuleerd worden. Na de voetbehandeling worden ook het hoofd en de schouders gemasseerd.

40 Minuten: 40 €

Nek, rug en schoudermassage

60 Minuten: 65 €

Combinaties

Thaise zonder + Thaise met 100 Minuten: 105 €

Thaise zonder + Thaise met 130 Minuten: 130 €

Nek, Rug en Schouder + Voetmassage 70 Minuten: 75 €

Thaise Massage Olie Massage hotstone Massage Voet Massage