Reservaties op 0495 72 76 23

urrucha logo

Urrucha Contact Info

Contact informatie

Duffelstraat 29
2860 Sint-Katelijne-Waver
Tel : 0495 72 76 23
Aandacht: De ingang bevindt zich aan de rechterzijkant van de huis. Gelieve niet te bellen aan de deur in de voorgevel, dan stoort u onze lieve buren!

Het NMBS station van Sint-Katelijne-Waver is op 1,6 kilometer wandelafstand (20 Min.).

Enkel op afspraak !
Van maandag tot vrijdag, van 9h00 tot 20h00. Zaterdag van 10h00 tot 17h00. Zondag gesloten.
U kan ons per email bereiken op : urrucha1@yahoo.com
Bezoek ons op Facebook Geen Facebook ? U kan ook een boodschap schrijven in ons Gastenboek (Deze link brengt U naar een externe site!)

Bedrijfsnummer : BE 0.836.272.137

Waar vind je Urrucha?

Urrucha Thai Massage Urrucha Thai Massage
De ingang is aan de rechterkant van het huis

Route:
In de GPS kiest u Varestraat. aan het einde, na ongeveer 800 meter, draait u rechts de Duffelstraat in. Na enkele honderden meter bevinden we ons aan de rechterkant.

Komt u toch via de Stationsstraat: daar zijn werken. Negeer de borden en rij erdoor. Vlakbij de watertoren draait u schuin links de Brederheide op, en kort daarna links de Duffelstraat in. Dan bevinden we opns op de linkerkant.

Komt U van Duffel, dan komt u vanzelf op de N14 - Mechelsebaan. Volg niet richting Sint-Katelijne-Waver, maar wel rechts naar Mechelen. U rijdt voorbij rijschool Dijle en Nete. Dan kijkt U uit naar een verlicht zebrabad, vlak achter de vluchtheuvel draait u de links Varestraat in en u komt vanzelf in de Duffelstraat (draai naar rechts).

Komt u via Mechelen: aan de R6 zijn werken. Daardoor kan u niet links afslaan. Rijd rechtdoor tot de volgende afrit naar Duffel. U komt op een rond punt en neemt dat tot U terugrijdt. Zo kan u verder weer richting Duffel. Ook via deze weg komt u aan der werken in de Stationsstraat: Negeer de borden over werken (zie twee paragragfen hierboven).

Klik op de map voor interactieve kaart